Sommelier

SENSES is een dynamisch en intiem restaurant in het centrum van Amsterdam met een open keuken waar 'food art' gerechten worden gecreëerd. Koken is een proces waarbij de gerechten continue worden verbeterd op de smaak en structuur en steeds verder geperfectioneerd worden. Senses is lid van JRE-Jeunes Restaurateurs en wordt gezien als een van de beste Fine Dining restaurants.

DAGELIJKSE WEERKZAAMHEDEN:

Als sommelier ben je verantwoordelijk voor de mise en place van wijnen en glaswerk, het samenstellen van de wijnkaart en het creëren van wijnarrangementen die passen bij het wisselende menu. Je schenkt de wijnen en voorziet gasten van advies, terwijl je een gastvrije rol vervult bij het ontvangen en bedienen van gasten. Dagelijks werk je nauw samen met de Chef-Kok om de wijn-spijscombinaties te evalueren en te optimaliseren voor een onvergetelijke culinaire ervaring.

WAT VERWACHTEN WIJ VAN JOU:

  • Minimaal 2 jaar ervaring in een fine-dining restaurant.
  • Je bent gediplomeerd Sommelier (b.v. SWEN3).
  • Spreekt en schrijft vloeiend Nederlands of Engels.
  • Woonachtig in de regio Amsterdam.
  • Passie voor gastronomie.

WIJ BIEDEN:

  • Uitstekend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Persoonlijk training- en ontwikkelingsprogramma.
  • Volgen van betaalde cursussen.
  • Opbouw in Pensioenfonds Horeca & Catering.
  • Een uitdagende baan op Fulltime of Parttime basis.
  • Een plezierige en vriendelijke werkomgeving.
  • Realistische en flexibele werktijden en pauzes.
  • Een veilige werkplek en gezonde personeelsmaaltijden.
  • Zo nu en dan een vrij weekend is bij ons wel bespreekbaar.
  • Perfecte koffie/thee voor in de pauze.
  • Sluitdrankje na je werk. 
  • Jaarlijks teambuilding/personeelsfeest.
  • Kerstpakket.
  • Successen vieren.

MIS DEZE KANS NIET EN SOLLICITEER!

Mail je CV en motivatiebrief naar Taco van der Meer Jr. per mail naar hr@albushotel.com. "Ik wil graag met je kennismaken. En weet dat wij plezier in werk erg belangrijk vinden. Wij willen jou zien ontwikkelen zodat jouw baan ook een investering in je eigen toekomst is! Werken in de Horeca is elke dag 'n feestje." Taco van der Meer Jr.